1. 2015
  2. Thermal properties of frozen water in the native and amorphous starches with various hydration degrees

    Grunina, N. A., Tsereteli, G. I., Belopolskaya, T. V. & Smirnova, O. I., 2015, в: Carbohydrate Polymers. 132, 10 стр.

    Результаты исследований: Научные публикации в периодических изданияхстатья

  3. 2013
  4. Some Properties of Small Water Clusters in Water-Starch Systems (Chapter 4)

    Grunina, N. A., Tsereteli, G. I., Belopolskaya, T. V., Smirnova, O. I. & Rodriguez, C. L. O., 2013, Quantitative chemistry, biochemistry and biology. Steps ahead/ Editors: Gennady E. Zaikov, Oleg V. Stoyanov, Wiktor Tyszkiewicz and Zbigniew Wertejuk. Nova Science Publishers, Inc., стр. 382, 63-74

    Результаты исследований: Публикации в книгах, отчётах, сборниках, трудах конференцийглава/разделнаучная

  5. 2011
  6. Comparative study of thermoinduced transitions in differently hydrated starches, proteins and DNA (Сhapter 1)

    Belopolskaya, T. V., Tsereteli, G. I., Grunina, N. A. & Smirnova, O. I., 2011, Starch Science Progress / Ed. by L.A.Wasserman, G.E.Zaikov,P. Tomasik, R.G. Gilbert (Biotechnology in Agriculture, Industry and Medicine). Nova Science Publishers, Inc., стр. 189, 1-15

    Результаты исследований: Публикации в книгах, отчётах, сборниках, трудах конференцийглава/разделнаучная

  7. 2010
  8. DSC study of water melting in starches with different types of crystal lattice (Chapter 2)

    Belopolskaya, T. V., Tsereteli, G. I., Grunina, N. A., Smirnova, O. I. & Rodriguez, L. O., 2010, Starch: Recent Advances in Biopolymer Science and Technology / Ed. by M.Fiedorowicz, E.Bertoft. Polish Society of Food Technologists, стр. 195, 29-44

    Результаты исследований: Публикации в книгах, отчётах, сборниках, трудах конференцийглава/разделнаучная

  9. 2008
  10. Improvement of Quality of Native and Recrystallized Starch Structures at Storage and Annealing (Chapter 8)

    Grunina, N. A., Tsereteli, G. I., Belopolskaya, T. V. & Ivanov, D. Y., 2008, Starch Science and Technology / Ed. by V. P. Yuryev. Nova Science Publishers, Inc., стр. 188, 77-88

    Результаты исследований: Публикации в книгах, отчётах, сборниках, трудах конференцийглава/разделнаучная

  11. 2002
  12. Thermodynamic properties of native potato starch and gels with different water content.

    Tsereteli, G. I., Belopolskaya, T. V., Grunina, N. A. & Vavelyuk, O. L., 2002, Thermodynamic properties of native potato starch and gels with different water content.. Nova Science Publishers, Inc., стр. 99-110

    Результаты исследований: Публикации в книгах, отчётах, сборниках, трудах конференцийстатья в сборникенаучная

ID: 156576