The article is devoted to problems of quantitative analysis of Kano's model in fast food industry. Authors propose an approach to finding optimal levels of services characteristics based on satisfaction analysis, additional revenue and cost associated with enhancing quality of services in fast food industry.
Translated title of the contributionAPPLICATION OF QUANTITATIVE ANALYSIS OF KANO'S MODEL IN FAST FOOD INDUSTRY
Original languageRussian
Title of host publicationПрогнозирование инновационного развития национальной экономики в рамках рационального природопользования
Subtitle of host publicationМатериалы Международной научно-практической конференции в 3 ч. Часть 1
Place of PublicationПермь
PublisherПермский государственный национальный исследовательский университет
Pages291-302
ISBN (Print)9785794426403
StatePublished - 2015
EventПрогнозирование инновационного развития национальной экономики в рамках рационального природопользования - Пермь, Russian Federation
Duration: 13 Nov 201513 Nov 2015

Conference

ConferenceПрогнозирование инновационного развития национальной экономики в рамках рационального природопользования
Country/TerritoryRussian Federation
CityПермь
Period13/11/1513/11/15

ID: 4791722