Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Conference contribution › Research
Final published version, 3.08 MB, PDF document
Translated title of the contribution | Fish in the Gastronomic Culture of Early Medieval Japan |
---|---|
Original language | Russian |
Title of host publication | ИСТОРИЯ ЕДЫ И ТРАДИЦИИ ПИТАНИЯ НАРОДОВ МИРА |
Subtitle of host publication | Материалы V Международного научно-практического симпозиума |
Place of Publication | М. |
Publisher | Новое время |
Pages | 185-194 |
State | Published - 2021 |
Event | V Международный научно-практический симпозиум «Традиционная культура в современном мире. История еды и традиции питания народов мира»: «Традиционная культура в современном мире. История еды и традиции питания народов мира» - МГУ, Москва, Russian Federation Duration: 13 Nov 2020 → … |
Conference | V Международный научно-практический симпозиум «Традиционная культура в современном мире. История еды и традиции питания народов мира» |
---|---|
Abbreviated title | История еды и традиции питания народов мира |
Country/Territory | Russian Federation |
City | Москва |
Period | 13/11/20 → … |
ID: 77917885