Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Conference contribution
Final published version, 3.08 MB, PDF document
| Translated title of the contribution | Fish in the Gastronomic Culture of Early Medieval Japan |
|---|---|
| Original language | Russian |
| Title of host publication | ИСТОРИЯ ЕДЫ И ТРАДИЦИИ ПИТАНИЯ НАРОДОВ МИРА |
| Subtitle of host publication | Материалы V Международного научно-практического симпозиума |
| Place of Publication | М. |
| Publisher | Новое время |
| Pages | 185-194 |
| State | Published - 2021 |
| Event | V Международный научно-практический симпозиум «Традиционная культура в современном мире. История еды и традиции питания народов мира»: «Традиционная культура в современном мире. История еды и традиции питания народов мира» - МГУ, Москва, Russian Federation Duration: 13 Nov 2020 → … |
| Conference | V Международный научно-практический симпозиум «Традиционная культура в современном мире. История еды и традиции питания народов мира» |
|---|---|
| Abbreviated title | История еды и традиции питания народов мира |
| Country/Territory | Russian Federation |
| City | Москва |
| Period | 13/11/20 → … |
ID: 77917885