The article is dealing with the studies of the culinary cultural code and the potential of culinary vocabulary in Spanish language of Argentina which serves for creating different evaluating meanings in the phraseologisms and semantic derivatives. Linguistic diversity of Argentinian national variant of Spanish language is reflected in the culinary vocabulary including Italianisms, Anglicisms and Quechuanisms which form different types of evaluating meanings used for characterization of a human being and the world surrounding him.
Переведенное названиеКулинарная лексика как форматор оценочных значений в испанском языке Аргентины
Язык оригиналаиспанский
Название основной публикацииЕжегодник Научно-образовательного центра латиноамериканских исследований Российского университета дружбы народов
Место публикацииМ
ИздательРоссийский университет дружбы народов
Страницы250-256
ISBN (печатное издание)9785209089872
СостояниеОпубликовано - 2018

    Области исследований

  • испанский язык, Аргентина, лексика, фразеология, итальянский язык, кечуа

    Предметные области Scopus

  • Гуманитарные науки и искусство (все)

ID: 37268163