1. 2024
  2. 2020
  3. Distinguishing paracetamol formulations: Comparison of potentiometric “Electronic Tongue” with established analytical techniques

    Belugina, R. B., Monakhova, Y. B., Rubtsova, E., Becht, A., Schollmayer, C., Holzgrabe, U., Legin, A. V. & Kirsanov, D. O., 5 сен 2020, в: Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis. 188, 8 стр., 113457.

    Результаты исследований: Научные публикации в периодических изданияхстатьяРецензирование

  4. Quality Control of Heparin Injections: Comparison of Four Established Methods

    Burmistrova, N. A., Diehl, B. W. K., Soboleva, P. M., Rubtsova, E., Legin, E. A., Legin, A. V., Kirsanov, D. O. & Monakhova, Y. B., 2020, в: Analytical Sciences. 36, 12, стр. 1467-1472 6 стр.

    Результаты исследований: Научные публикации в периодических изданияхстатьяРецензирование

  5. 2018
  6. Quality control of krill oil by nuclear magnetic resonance (NMR) spectroscopy: composition and detection of foreign species

    Монахова, Ю. Б., Zailer, E. & Diehl, B., 2 ноя 2018, в: Analytical Letters. 51, 16, стр. 2549-2560 12 стр.

    Результаты исследований: Научные публикации в периодических изданияхстатьяРецензирование

  7. Nuclear magnetic resonance spectroscopy as a tool for thequantitative analysis of water and ions in pharmaceuticals: Exampleof heparin

    Монахова, Ю. Б. & Diehl, B., 30 мая 2018, в: Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis. 154, стр. 332-338 7 стр.

    Результаты исследований: Научные публикации в периодических изданияхстатьяРецензирование

  8. Improving reliability of chemometric models for authentication of species origin of heparin by switching from 1D to 2D NMR experiments

    Монахова, Ю. Б., Diehl, B., Fareed, J. & Yao, Y., 10 мая 2018, в: Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis. 153, стр. 168-174 7 стр.

    Результаты исследований: Научные публикации в периодических изданияхстатьяРецензирование

  9. 2013
  10. Identification of imitation cheese and imitation ice cream based on vegetable Fat using NMR spectroscopy and chemometrics

    Monakhova, Y. B., Godelmann, R., Andlauer, C., Kuballa, T. & Lachenmeier, D. W., 1 янв 2013, в: International Journal of Food Science. 2013, 367841.

    Результаты исследований: Научные публикации в периодических изданияхстатьяРецензирование

ID: 11073389