Probing glycation potential of dietary carbohydrates by a combination of mass spectrometrybased approaches

Viet Duc Nguyen, Надежда Владимировна Фролова, Alena Soboleva, Tatiana Mamontova, G.U. Balcke, Uta M. Herfurth, Claudia Birkemeyer, Andrej Frolov

Результат исследований: Публикации в книгах, отчётах, сборниках, трудах конференцийстатья в сборнике материалов конференциинаучная

Аннотация

Nguyen, VD, Nadezhda, F, Soboleva, A, Mamontova, T, Balcke, GU, Herfurth, UM, Birkemeyer, C & Frolov, A 2019, Probing glycation potential of dietary carbohydrates by a combination of mass spectrometrybased approaches. in DGMS 2019: Proceedings of the 52nd Annual DGMS Conference in Rostock. Rostock, pp. 64-65, The 52nd annual conference of the German Society for Mass Spectrometry, Росток, 10/03/19 … Probing glycation potential of dietary carbohydrates by a combination of mass spectrometrybased approaches. / Nguyen, Viet Duc; Nadezhda, Frolova; Soboleva, Alena; Mamontova, Tatiana; Balcke, GU; Herfurth, Uta M.; Birkemeyer, Claudia ; Frolov, Andrej … DGMS 2019: Proceedings of the 52nd Annual DGMS Conference in Rostock. Rostock, 2019. p. 64-65.
Язык оригиналаанглийский
Название основной публикацииDGMS 2019
Подзаголовок основной публикацииProceedings of the 52nd Annual DGMS Conference in Rostock
Место публикацииRostock
Страницы64-65
СостояниеОпубликовано - мар 2019
СобытиеThe 52nd annual conference of the German Society for Mass Spectrometry - Росток, Германия
Продолжительность: 10 мар 201913 мар 2019

конференция

конференцияThe 52nd annual conference of the German Society for Mass Spectrometry
СтранаГермания
ГородРосток
Период10/03/1913/03/19

Предметные области Scopus

  • Биохимия, генетика и молекулярная биология (все)

Ключевые слова

  • protein glycation
  • mass spectrometry
  • carbohydrates
  • advanced glycation endproducts (AGEs)
  • model peptides

Цитировать