The adsorption of the complexes of globular proteins and ionic surfactants leads to a maximum of the dynamic surface elasticity corresponding to the destruction of the protein tertiary structure. The peculiarities of the protein-surfactant interactions influence the number of peaks, the ansolute values of the dynamic surface elasticity and the adsorption rate.
Переведенное названиеДинамические поверхностные свойства растворов белок/ПАВ
Язык оригиналаанглийский
Название основной публикацииXVIth International conference "Surface Forces"
Подзаголовок основной публикацииConference Programme and Book of Abstracts
Место публикацииKazan
Страницы50
СостояниеОпубликовано - 20 авг 2018
СобытиеXVI International conference SURFACE FORCES, August 20-25, Kazan, Russia - Казань, Российская Федерация
Продолжительность: 20 авг 201825 окт 2018

конференция

конференцияXVI International conference SURFACE FORCES, August 20-25, Kazan, Russia
Сокращенное названиеSurface Forces
Страна/TерриторияРоссийская Федерация
ГородКазань
Период20/08/1825/10/18

    Предметные области Scopus

  • Химия (все)

ID: 93969341