DSC study of water melting in starches with different types of crystal lattice (Chapter 2)

T.V. Belopolskaya, G.I. Tsereteli, N.A. Grunina, O.I. Smirnova, L.O. Rodriguez

Результат исследований: Публикации в книгах, отчётах, сборниках, трудах конференцийглава/разделнаучная

Язык оригиналаанглийский
Название основной публикацииStarch: Recent Advances in Biopolymer Science and Technology / Ed. by M.Fiedorowicz, E.Bertoft
ИздательPolish Society of Food Technologists
Страницы195, 29-44
ISBN (печатное издание)978-83-932389-0-3
СостояниеОпубликовано - 2010

Цитировать

Belopolskaya, T. V., Tsereteli, G. I., Grunina, N. A., Smirnova, O. I., & Rodriguez, L. O. (2010). DSC study of water melting in starches with different types of crystal lattice (Chapter 2). В Starch: Recent Advances in Biopolymer Science and Technology / Ed. by M.Fiedorowicz, E.Bertoft (стр. 195, 29-44). Polish Society of Food Technologists.