Accounting for vodka in Russia

Viatcheslav I. Sokolov, Svetlana N. Karelskaia, Ekaterina I. Zuga

Результат исследований: Публикации в книгах, отчётах, сборниках, трудах конференцийглава/раздел

Аннотация

This chapter examines the evolution of the accounting treatment of vodka in Russia in the period from the 16th through to the early 20th centuries. The main results of this research are a description of regulations on the accounting treatment of vodka production and distribution, analysis of accounting rules and a detailed review of the main accounting books used at various stages of the evolution of accounting, etc. This research is, we hope, useful for those who take an interest in the history of the origin, specifics of production and accounting for vodka - a famous traditional drink in Russia.

Язык оригиналаанглийский
Название основной публикацииAccounting for Alcohol
Подзаголовок основной публикацииAn Accounting History of Brewing, Distilling and Viniculture
РедакторыMartin Quinn, João Oliveira
Место публикацииLondon
ИздательTaylor & Francis
Глава7
Страницы122-138
ISBN (электронное издание)9781315185477
ISBN (печатное издание)9781138737334, 9781351734226
DOI
СостояниеОпубликовано - 1 янв 2018

    Fingerprint

Предметные области Scopus

  • Экономика, эконометрия, и финансы (все)
  • Бизнес, управление и бухгалтерский учет (все)

Цитировать

Sokolov, V. I., Karelskaia, S. N., & Zuga, E. I. (2018). Accounting for vodka in Russia. В M. Quinn, & J. Oliveira (Ред.), Accounting for Alcohol: An Accounting History of Brewing, Distilling and Viniculture (стр. 122-138). London: Taylor & Francis. https://doi.org/10.4324/9781315185477