Dynamic surface properties of protein/surfactant solutions

Переведенное название: Динамические поверхностные свойства растворов белок/ПАВ

Борис Анатольевич Носков, Ольга Юрьевна Миляева, Михаил Михайлович Крицкий, Shi-Yow Lin, Giuseppe Loglio, Reinhard Miller

Результат исследований: Материалы конференцийтезисы

Выдержка

The adsorption of the complexes of globular proteins and ionic surfactants leads to a maximum of the dynamic surface elasticity corresponding to the destruction of the protein tertiary structure. The peculiarities of the protein-surfactant interactions influence the number of peaks, the ansolute values of the dynamic surface elasticity and the adsorption rate.
Язык оригиналаанглийский
Страницы50
Число страниц1
СостояниеОпубликовано - 20 авг 2018
СобытиеXVI International conference SURFACE FORCES, August 20-25, Kazan, Russia - Казань, Российская Федерация
Продолжительность: 20 авг 201825 окт 2018

Конференция

КонференцияXVI International conference SURFACE FORCES, August 20-25, Kazan, Russia
Сокращенный заголовокSurface Forces
СтранаРоссийская Федерация
ГородКазань
Период20/08/1825/10/18

Отпечаток

Surface-Active Agents
Surface properties
Membrane Proteins
Elasticity
Adsorption
Proteins

Предметные области Scopus

  • Химия (все)

Цитировать

Носков, Б. А., Миляева, О. Ю., Крицкий, М. М., Lin, S-Y., Loglio, G., & Miller, R. (2018). Dynamic surface properties of protein/surfactant solutions. 50. Выдержка из XVI International conference SURFACE FORCES, August 20-25, Kazan, Russia, Казань, Российская Федерация.
Носков, Борис Анатольевич ; Миляева, Ольга Юрьевна ; Крицкий, Михаил Михайлович ; Lin, Shi-Yow ; Loglio, Giuseppe ; Miller, Reinhard. / Dynamic surface properties of protein/surfactant solutions. Выдержка из XVI International conference SURFACE FORCES, August 20-25, Kazan, Russia, Казань, Российская Федерация.1 стр.
@conference{17485c487ca84d1c85965a25ce2a9726,
title = "Dynamic surface properties of protein/surfactant solutions",
abstract = "The adsorption of the complexes of globular proteins and ionic surfactants leads to a maximum of the dynamic surface elasticity corresponding to the destruction of the protein tertiary structure. The peculiarities of the protein-surfactant interactions influence the number of peaks, the ansolute values of the dynamic surface elasticity and the adsorption rate.",
author = "Носков, {Борис Анатольевич} and Миляева, {Ольга Юрьевна} and Крицкий, {Михаил Михайлович} and Shi-Yow Lin and Giuseppe Loglio and Reinhard Miller",
note = "XVI International conference SURFACE FORCES, August 20-25, Kazan, Russia, Book of Abstacts, Kazan 2018, p.50; XVI International conference SURFACE FORCES, August 20-25, Kazan, Russia, Surface Forces ; Conference date: 20-08-2018 Through 25-10-2018",
year = "2018",
month = "8",
day = "20",
language = "English",
pages = "50",

}

Носков, БА, Миляева, ОЮ, Крицкий, ММ, Lin, S-Y, Loglio, G & Miller, R 2018, 'Dynamic surface properties of protein/surfactant solutions', Казань, Российская Федерация, 20/08/18 - 25/10/18, стр. 50.

Dynamic surface properties of protein/surfactant solutions. / Носков, Борис Анатольевич; Миляева, Ольга Юрьевна; Крицкий, Михаил Михайлович; Lin, Shi-Yow; Loglio, Giuseppe; Miller, Reinhard.

2018. 50 Выдержка из XVI International conference SURFACE FORCES, August 20-25, Kazan, Russia, Казань, Российская Федерация.

Результат исследований: Материалы конференцийтезисы

TY - CONF

T1 - Dynamic surface properties of protein/surfactant solutions

AU - Носков, Борис Анатольевич

AU - Миляева, Ольга Юрьевна

AU - Крицкий, Михаил Михайлович

AU - Lin, Shi-Yow

AU - Loglio, Giuseppe

AU - Miller, Reinhard

N1 - XVI International conference SURFACE FORCES, August 20-25, Kazan, Russia, Book of Abstacts, Kazan 2018, p.50

PY - 2018/8/20

Y1 - 2018/8/20

N2 - The adsorption of the complexes of globular proteins and ionic surfactants leads to a maximum of the dynamic surface elasticity corresponding to the destruction of the protein tertiary structure. The peculiarities of the protein-surfactant interactions influence the number of peaks, the ansolute values of the dynamic surface elasticity and the adsorption rate.

AB - The adsorption of the complexes of globular proteins and ionic surfactants leads to a maximum of the dynamic surface elasticity corresponding to the destruction of the protein tertiary structure. The peculiarities of the protein-surfactant interactions influence the number of peaks, the ansolute values of the dynamic surface elasticity and the adsorption rate.

M3 - Abstract

SP - 50

ER -

Носков БА, Миляева ОЮ, Крицкий ММ, Lin S-Y, Loglio G, Miller R. Dynamic surface properties of protein/surfactant solutions. 2018. Выдержка из XVI International conference SURFACE FORCES, August 20-25, Kazan, Russia, Казань, Российская Федерация.