Sllavët e Gollobordës. Gjuha. Leksiku. Terminologjia e blegtorisë

Андрей Николаевич Соболев

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterResearchpeer-review

6 Downloads (Pure)
Original languageAlbanian
Title of host publicationGollobordë (Golo Bordo), Shqipëri. Nga materialet e ekspeditës ballkanike të AShR-së dhe UShSt-P-së në vitet 2008—2010 / Redaktorë: Andrea N. Sobolev dhe Aleksandër A. Novik (në bashkëpunim me Maria S. Morozovën)
EditorsАндрей Соболев, Александр Новик
Place of PublicationТирана
PublisherИздательство "Наука"
Pages90-102
Number of pages12
ISBN (Print)978-5-02-038444-6, 978-9928-235-53-4
StatePublished - 27 Nov 2017

Scopus subject areas

  • Arts and Humanities (miscellaneous)
  • Language and Linguistics

Cite this