Sllavët e Gollobordës. Gjuha. Fonetika dhe gramatika

Андрей Николаевич Соболев

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterpeer-review

1 Downloads (Pure)
Translated title of the contributionСлавяне Голоборды. Язык. Фонетика и грамматика
Original languageAlbanian
Title of host publicationGollobordë (Golo Bordo), Shqipëri. Nga materialet e ekspeditës ballkanike të AShR-së dhe UShSt-P-së në vitet 2008—2010 / Redaktorë: Andrea N. Sobolev dhe Aleksandër A. Novik (në bashkëpunim me Maria S. Morozovën)
PublisherИздательство "Наука"
Pages57-79
Number of pages22
ISBN (Print)978-5-02-038444-6, 978-9928-235-53-4
StatePublished - 27 Nov 2017

Cite this