Sllavët e Gollobordës. Tekste folklorike

Андрей Николаевич Соболев

Research output

2 Downloads (Pure)
Original languageAlbanian
Title of host publicationGollobordë (Golo Bordo), Shqipëri. Nga materialet e ekspeditës ballkanike të AShR-së dhe UShSt-P-së në vitet 2008—2010 / Redaktorë: Andrea N. Sobolev dhe Aleksandër A. Novik (në bashkëpunim me Maria S. Morozovën)
EditorsАндрей Соболев, Александр Новик
Place of PublicationТирана
PublisherИздательство "Наука"
Pages212-216
Number of pages4
ISBN (Print)978-5-02-038444-6, 978-9928-235-53-4
Publication statusPublished - 27 Nov 2017

Scopus subject areas

  • Arts and Humanities (miscellaneous)
  • Language and Linguistics

Cite this

Соболев, А. Н. (2017). Sllavët e Gollobordës. Tekste folklorike. In А. Соболев, & А. Новик (Eds.), Gollobordë (Golo Bordo), Shqipëri. Nga materialet e ekspeditës ballkanike të AShR-së dhe UShSt-P-së në vitet 2008—2010 / Redaktorë: Andrea N. Sobolev dhe Aleksandër A. Novik (në bashkëpunim me Maria S. Morozovën) (pp. 212-216). Тирана: Издательство "Наука".
Соболев, Андрей Николаевич. / Sllavët e Gollobordës. Tekste folklorike. Gollobordë (Golo Bordo), Shqipëri. Nga materialet e ekspeditës ballkanike të AShR-së dhe UShSt-P-së në vitet 2008—2010 / Redaktorë: Andrea N. Sobolev dhe Aleksandër A. Novik (në bashkëpunim me Maria S. Morozovën). editor / Андрей Соболев ; Александр Новик. Тирана : Издательство "Наука", 2017. pp. 212-216
@inbook{6b34d91b9e0047aab75114e6020ab8a7,
title = "Sllav{\"e}t e Gollobord{\"e}s. Tekste folklorike",
keywords = "македонский язык, македонские диалекты, славяне в Албании, албанский язык, албанские диалекты, Дибра, Дебар",
author = "Соболев, {Андрей Николаевич}",
year = "2017",
month = "11",
day = "27",
language = "албанский",
isbn = "978-5-02-038444-6",
pages = "212--216",
editor = "Андрей Соболев and Александр Новик",
booktitle = "Gollobord{\"e} (Golo Bordo), Shqip{\"e}ri. Nga materialet e ekspedit{\"e}s ballkanike t{\"e} AShR-s{\"e} dhe UShSt-P-s{\"e} n{\"e} vitet 2008—2010 / Redaktor{\"e}: Andrea N. Sobolev dhe Aleksand{\"e}r A. Novik (n{\"e} bashk{\"e}punim me Maria S. Morozov{\"e}n)",
publisher = "Издательство {"}Наука{"}",
address = "Российская Федерация",

}

Соболев, АН 2017, Sllavët e Gollobordës. Tekste folklorike. in А Соболев & А Новик (eds), Gollobordë (Golo Bordo), Shqipëri. Nga materialet e ekspeditës ballkanike të AShR-së dhe UShSt-P-së në vitet 2008—2010 / Redaktorë: Andrea N. Sobolev dhe Aleksandër A. Novik (në bashkëpunim me Maria S. Morozovën). Издательство "Наука", Тирана, pp. 212-216.

Sllavët e Gollobordës. Tekste folklorike. / Соболев, Андрей Николаевич.

Gollobordë (Golo Bordo), Shqipëri. Nga materialet e ekspeditës ballkanike të AShR-së dhe UShSt-P-së në vitet 2008—2010 / Redaktorë: Andrea N. Sobolev dhe Aleksandër A. Novik (në bashkëpunim me Maria S. Morozovën). ed. / Андрей Соболев; Александр Новик. Тирана : Издательство "Наука", 2017. p. 212-216.

Research output

TY - CHAP

T1 - Sllavët e Gollobordës. Tekste folklorike

AU - Соболев, Андрей Николаевич

PY - 2017/11/27

Y1 - 2017/11/27

KW - македонский язык, македонские диалекты, славяне в Албании, албанский язык, албанские диалекты, Дибра, Дебар

M3 - глава/раздел

SN - 978-5-02-038444-6

SN - 978-9928-235-53-4

SP - 212

EP - 216

BT - Gollobordë (Golo Bordo), Shqipëri. Nga materialet e ekspeditës ballkanike të AShR-së dhe UShSt-P-së në vitet 2008—2010 / Redaktorë: Andrea N. Sobolev dhe Aleksandër A. Novik (në bashkëpunim me Maria S. Morozovën)

A2 - Соболев, Андрей

A2 - Новик, Александр

PB - Издательство "Наука"

CY - Тирана

ER -

Соболев АН. Sllavët e Gollobordës. Tekste folklorike. In Соболев А, Новик А, editors, Gollobordë (Golo Bordo), Shqipëri. Nga materialet e ekspeditës ballkanike të AShR-së dhe UShSt-P-së në vitet 2008—2010 / Redaktorë: Andrea N. Sobolev dhe Aleksandër A. Novik (në bashkëpunim me Maria S. Morozovën). Тирана: Издательство "Наука". 2017. p. 212-216