Të dhëna për ekspeditën dhe monografinë kolektive.

Андрей Николаевич Соболев, Александр Александрович Новик

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterpeer-review

2 Downloads (Pure)
Translated title of the contributionСведения об экспедиции и коллективной монографии.
Original languageAlbanian
Title of host publicationGollobordë (Golo Bordo), Shqipëri.
Subtitle of host publicationNga materialet e ekspeditës ballkanike të AShR-së dhe UShSt-P-së në vitet 2008—2010 / Redaktorë: Andrea N. Sobolev dhe Aleksandër A. Novik (në bashkëpunim me Maria S. Morozovën)
EditorsАндрей Соболев, Александр Новик
Place of PublicationТирана
PublisherИздательство "Наука"
Pages17-29
Number of pages12
ISBN (Print)978-5-02-038444-6, 978-9928-235-53-4
StatePublished - 27 Nov 2017

Scopus subject areas

  • Language and Linguistics
  • History

Cite this