Податоци за експедициите и за колективната монографија: цели, програми, хроника на работите и учесници.

Андрей Николаевич Соболев

Research outputpeer-review

Original languageMacedonian
Title of host publicationГоло Брдо. Од материјалите на балканската експедиција на РАН и СПбДУ во 2008–2010 година.
Place of PublicationС.-Петербург
PublisherИздательство "Наука"
Pages15‒25
Number of pages10
Publication statusPublished - 2018

Cite this