Vëzhgime mbi subkulturën femërore

Мария Сергеевна Морозова, Александра Сергеевна Дугушина

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterResearchpeer-review

Translated title of the contributionНаблюдения над женской субкультурой
Original languageAlbanian
Title of host publicationGollobordë (Golo Bordo), Shqipëri.
Subtitle of host publicationNga materialet e ekspeditës ballkanike të AShR-së dhe UShSt-P-së në vitet 2008—2010 / Redaktorë: Andrea N. Sobolev dhe Aleksandër A. Novik (në bashkëpunim me Maria S. Morozovën)
Place of PublicationТирана
PublisherИздательство "Наука"
Pages198-205
ISBN (Print)978-5-02-038444-6, 978-9928-235-53-4
StatePublished - 27 Nov 2017

Cite this