Искристой мысли мастерство: воспоминания о жизни и творчестве Дритеро Аголы (= Mendime shkëndijuese të mjeshtërisë: Kujtime për jetën dhe veprën e Dritëro Agollit)

Research output

Original languageRussian
Title of host publicationDritëro Agollit (Studime kushtim në 85-vjetorin e lindjes)
Subtitle of host publicationPërgatitën Roland Zisi, Edelajda Cenaj-Çepa
EditorsShaban Sinani
Place of PublicationTiranë
PublisherGrand Prind
Pages45-60
Number of pages16
ISBN (Print)978-9928-154-64-4
Publication statusPublished - 2017

Scopus subject areas

  • Arts and Humanities(all)

Cite this

Новик, А. А. (2017). Искристой мысли мастерство: воспоминания о жизни и творчестве Дритеро Аголы (= Mendime shkëndijuese të mjeshtërisë: Kujtime për jetën dhe veprën e Dritëro Agollit). In S. Sinani (Ed.), Dritëro Agollit (Studime kushtim në 85-vjetorin e lindjes) : Përgatitën Roland Zisi, Edelajda Cenaj-Çepa (pp. 45-60). Tiranë: Grand Prind.