Ballkani perëndimor: Mikrorajonet kufitare Dibër dhe Gollobordë

Андрей Николаевич Соболев

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterResearchpeer-review

2 Downloads (Pure)
Translated title of the contributionЗападные Балканы: приграничные микрорайоны Дибра и Голоборда
Original languageAlbanian
Title of host publicationGollobordë (Golo Bordo), Shqipëri. Nga materialet e ekspeditës ballkanike të AShR-së dhe UShSt-P-së në vitet 2008—2010 / Redaktorë: Andrea N. Sobolev dhe Aleksandër A. Novik (në bashkëpunim me Maria S. Morozovën).
EditorsАндрей Соболев, Александр Новик
Place of PublicationТирана
PublisherИздательство "Наука"
Pages29-45
Number of pages16
ISBN (Electronic)978-9928-235-53-4
ISBN (Print)978-5-02-038444-6, 978-9928-235-53-4
StatePublished - 27 Nov 2017

Cite this